Pink Astronaut - Jack Daniels If You Please

Yamasa

Posted May 31, 2018, 11:56 a.m. By accouppayonna Tags: Mat

Det är ju underbart gott med japansk mat tycker jag, det är så gott och det finns så mycket variation och det är väldigt härligt tycker jag.
Ja det finns så mycket att välja på och det är så underbart när man känner nya smaker och man får äta något som man inte har ätit förut, det är verkligen underbart och så fantastiskt gott. Och det är ju så man vill ha sin mat. Det är bra att det finns så mycket olika mat att välja på och som man tycker är gott och härligt att få prova på.


Mat alla dagar

Det är härligt att man aldrig tröttnar på god mat, det är något som man gärna äter mer än gärna. Det är bra att man kan välja och att man kan äta så många olika saker så att man känner att man får i sig det som man tycker om och som man verkligen njuter av.
Och japansk mat är lite av en favorit, det finns så mycket gott och spännande som man kan äta och hitta nya rätter som man aldrig har provat på. Ja det är väl underbart när det finns så mycket gott och spännande att äta. Det ska finnas en väldigt god sojasås som heter yamasa som jag skulle vilja prova, den verkar så god. Så det finns så mycket att upptäcka och hitta på att äta. Det är verkligen något som man skulle vilja ha nu till lunch känner jag. Det är ju underbart vad det finns för gott att äta och att prova på. Det är ju roligt att laga ny mat hemma och se hur det blir och vad det är som man vill göra och äta. Det är så underbart att det finns så mycket olika mat som man kan prova på och äta och njuta av.